Cocktailavond met Cold Kick

Woensdagavond 27 november presenteert het nieuwe koffiemerk Cold Kick met een subtiele openingsavond bij Café en Bar Ollie hun product: koud gebrouwen koffie. 

We zullen het je even uitleggen: koud gebrouwen koffie is het maken van ijskoffie, maar zonder dat hier warm water en ijs bij komt kijken. Doordat het maakproces anders is heeft de koffie een andere smaak en is dit ook in andere vormen te drinken.

Cold Kick kan je als pure koud gebrouwen koffie proeven, op ijsblokjes. Daarnaast is Cold Kick ook te consumeren als cocktail of mocktail. Alle lekkere combinatie kan je vinden op onze receptenpagina

Omdat we jouw smaakpapillen niet via het internet kunnen beïnvloeden moeten we dat toch echt persoonlijk doen. Daarom zouden we het leuk vinden als je naar onze openingsavond komt! Dan kan je helemaal los met alle soorten koffie cocktails die we dan voor je maken. Neem dan ook je koffie-BFF mee, helemaal gezellig!

Waar?
Café Bar Ollie
Rodenrijselaan 43a, Rotterdam

Hoelaat?
Woensdag 27 november van 20:00 t/m 23:00

Is het nou gratis?
Ja zeker! Het is een kleinschalig event en moeten ook rekening houden met de locatie en elkaar. Have fun, en tot woensdag de 27ste!

Cold Kick - Koud gebrouwen koffie
Café Bar Ollie

Kan je niet komen op de cocktailavond op woensdag 27 november? 

We hebben onze beste recepten ook voor jou opgeschreven zodat je die ook thuis kan maken. Bekijk dit op de receptenpagina!!

Geef een antwoord