KICKSTART JOUW DAG

De (koude) koffie industrie is saai en traditioneel. Tijd voor verandering. Wij van Cold Kick houden van super hoge kwaliteit koffie met een kick. Gemaakt met weinig suiker en de beste kwaliteit ingrediënten. Zodat de boer meer verdient en de planeet meer liefde krijgt. 

Probeer nu! âś…
 • Nitro Vegan Flat White

  Een bijzondere combinatie tussen havermelk en specialty cold brew koffie. Een uitgebalanceerde cafeĂŻne-kick met precisie samengesteld door koffie-experts.

  Meer informatie 
 • Nitro Black Cold Brew

  Zwarte cold brew koffie. Een kick van wel 180 mg cafeĂŻne per blikje (3X espresso). Geen suiker of melk toegevoegd. De smaak komt 100% uit specialty koffiebonen.

  Meer informatie 

Wij tegen de rest

Om het leven gemakkelijk te maken, hebben we gevisualiseerd hoe we het doen ten opzichte van de anderen in het productportfolio, gemiddeld per 100 g (ijskoffie) (2023):

✨ SPECIALTY COLD BREW KOFFIE ✨

 • NATUURLIJK

  Cold Kick is samengesteld uit alleen pure, natuurlijke ingrediënten. En is volledig veganistisch. 

 • SPECIALTY KOFFIE

  Een term voor de hoogste kwaliteit koffie die beschikbaar is, resulterend in een uitgesproken smaak.

 • TRANSPARANT

  Wij stellen het belang van de koffie-boer voorop. Daarom krijgt de boer altijd een eerlijke prijs voor de koffie.

1 of 3

Vragen & Antwoorden

Komt de cafeĂŻne in Cold Kick alleen uit koffiebonen?

Natuurlijk! Het hoge cafeïnegehalte wordt verkregen dankzij een speciale productiemethode, die een efficiëntere extractie mogelijk maakt dan andere methoden voor koude koffiebereiding.

Kan Cold Kick bij kamertemperatuur worden bewaard?

Ja, onze dranken zijn gepasteuriseerd en bij kamertemperatuur 8 tot 12 maanden houdbaar. We raden echter aan om ze in de koelkast te bewaren, want gekoeld smaken ze het lekkerst!

Waarvoor wordt inuline aan Cold Kick toegevoegd?

Inuline is een natuurlijke vezel afkomstig van cichorei.Het verhoogt de voedingswaarde en versterkt het cascade-effect.

Hoe wordt de havermelk gemaakt?

Veganistische versies van de flat white worden gemaakt met de hoogste kwaliteit haverdrank. Het wordt geproduceerd in het moutproces van haver - daarom is het volledig natuurlijk, smakelijk en voedzaam.

Kan Cold Kick worden geconsumeerd door kinderen of zwangere vrouwen?

Vanwege het hoge gehalte aan natuurlijke cafeĂŻne raden we af om Cold Kick te geven aan kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Waarom zit Cold Kick verzegeld in een aluminium blikje en bijvoorbeeld niet in een glazen fles?

Aluminium is de grondstof met de hoogste mate van recycling onder de verpakkingen. Vereist minder energie om te verwerken dan glas. Daarnaast is een aluminium blikje lichter en neemt het minder ruimte in beslag dan een glazen fles, waardoor transport- en opslagkosten lager zijn.

Ingeblikte dranken koelen sneller af dan flessen, en het nitro-effect kan alleen worden bereikt in dit type verpakking, omdat het zorgt voor 100% dichtheid die nodig is om de vloeibare stikstof binnen te houden.