Koud gebrouwen koffie

Koud gebrouwen koffie is het brouwen van gemalen koffie met gefilterd water. Hierin wordt de smaak van de koffie geëxtraheerd met het water en doordat het water ijskoud is blijft de koffie fris en minder bitter. Dat maakt de koffie een volledige andere ervaring vergeleken met normale ijskoffie. 

Cold Kick kan je meteen uit het flesje drinken als je haast hebt! Maar je kan er een daadwerkelijk ritueel mee uitvoeren. In een mooi glas met ijs en je kan zelf combineren. 

Het drinken van Cold Kick doe je altijd ijskoud! Klik hier voor al deze mooie recepten.

Cold Kick is altijd lekker puur met ijsblokjes. 

Wij hebben speciaal voor jou een inspiratiepagina opgezet zodat jij meteen aan de slag kan met een (alcoholvrije) cocktail!

Klik hier voor de inspiratie-pagina

Verzending en retourneren

Ja dit kan altijd! De kosten van de bestelling krijg je terug, maar de verzendkosten naar ons adres worden niet vergoed.

Het adres is Vareseweg 85 in Rotterdam met de postcode 3047AT. 

We sturen je altijd een bevestiging bericht als we je pakket hebben verstuurd. Het duurt meestal 3-5 dagen voordat het pakket bij je thuis is. 

De reden dat dit iets langer duurt is omdat we altijd op bestelling brouwen. Dit duurt een dag voordat het klaar is.

Als er nou toch iets fout is gegaan dan houden we je op de hoogte. Voor vragen kan je mailen naar sales@coldkick.nl of bel Beau op 06 40 16 41 73. 

Staat je vraag er niet bij? Stuur een mail naar info@coldkick.nl en we geven je doorgaans binnen een dag antwoord. Je mag ook een brief sturen. Vinden we leuk. 

©2019 Cold Kick – Gemaakt door V.O.F. Cold Kick